Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

Noapte Albă la Teatrul Mic

Noapte Albă la Teatrul Mic

După popularitatea de care s-a bucurat Noaptea albă a muzeelor şi a Porţilor deschise de la Institutele culturale, e rândul teatrelor să-şi invite spectatorii insomniaci la două dintre cele mai de succes spectacole ale sale, miercuri, 28 octombrie.

Teatrul Mic vă aşteaptă cu poimâine alaltăieri de Gianina Cărbunariu, o comedie cinică, ce ne face să privim prezentul din perspectiva viitorului. Teatrul Foarte Mic, îi prezintă pe Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu într-un spectacol plin de tandreţe şi nobilă simplitate:  Mă tot duc… după Marc Dorè, William Shakespeare etc.

Spectacolele sunt programate la orele 22.00, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru procurarea biletelor de loc, spectatorii sunt aşteptaţi la casele de bilete ale fiecărei săli.

 

Foto: Carmen Florescu şi Mădălina Ghiţescu în spectacolul Gianinei Cărbunariu