Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

„Dumnezeul de a doua zi“ la Teatrul ACT de Nicolae Prelipceanu ("Dumnezeul de a doua zi" de Mimi Brănescu – Teatrul ACT)

[...] E şi asta o ştiinţă, azi, când din cuvintele sexului se face un scop în sine, autorii neexperimentaţi pierzând direcţia din cauza lor. Este şi analiză psihologică în doze suportabile în această piesă, ca şi‑n altele ale acestui actor-dramaturg afirmat din plin în ultimii ani.

În fine, Claudiu Goga a compus un spectacol care poate să atragă publicul la teatru, mai ales pe cei tineri care îşi regăsesc, eventual, poveştile de dragoste expirate în ceea ce văd şi aud pe scenă. Or, după cum se ştie, acesta e secretul succesului, mai ales azi, când ratingul este vânat de toată lumea, iar atitudinile aristocratice de tip Paşadia nu mai au nicio priză la public. [...]