Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

Invitaţie la lansarea unui volum de excepţie

Invitaţie la lansarea unui volum de excepţie

Fundaţia Culturală „Camil Petrescu” – revista „Teatrul azi” şi Editura Curtea Veche au onoarea să vă invite luni, 19 martie 2012, ora 18.00, la Institutul Cultural Român (Aleea Alexandru 38), unde va avea loc lansarea volumului „OLEG DANOVSKI – omul, artistul, legenda” de Doina Jela. Despre carte vor vorbi, în prezenţa autoarei, Ilinca Tomoroveanu, Gina Şerbănescu şi Marina Constantinescu. Vă aşteptăm negreşit! 

La aproape două decenii de la plecarea lui dintre noi, Oleg Danovski (1917–1997) rămâne un chip învăluit în legendă. Nu se poate trăi fără legende. Neajunsul este că, uneori, chiar şi acelea formate sub ochii noştri, obnubilează şi devorează, când nu împing uşor în uitare, profilul în carne şi oase al omului de pe urma căruia trăiesc. Cartea de faţă este o încercare de a dezvălui, sub legendă, un portret şi a depăna, pe cât posibil, o viaţă.

Doina Jela

 

 

foto Florin Biolan

Galerie foto