Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

A apărut TEATRUL AZI de octombrie!

A apărut TEATRUL AZI de octombrie!

Început de stagiune mai febril ca niciodată. Festival după festival, premiere, vești alarmante... Ce s-a întâmplat peste vară pe scenele de la noi și de aiurea, ce ni se pregătește în teatre până spre mijlocul toamnei aflați în cele 312 pagini ale numărului 10 al revistei, pe care îl puteți găsi deja la UNITER și la librăria Muzeului Literaturii din București. Desigur, îl puteți comanda și on-line. Sumarul și o parte dintre articole sunt disponibile în secțiunea „Revista” a site-ului. Pentru detalii despre modalitățile de abonare: http://www.teatrul-azi.ro/proiecte/abonamente-pe-anul-2013-la-revista-teatrul-azi. Lectură plăcută!

 

Pe coperta I Andi Vasluianu, un star al generației sale, în „Iluzii” de Ivan Vîrîpaev, producție a Teatrului ACT în regia lui Cristi Juncu.

Pe coperta IV veți descoperi privirea scenografului Cosmin Ardeleanu.

Galerie foto