Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

A apărut numărul 7-8-9 (iulie-august-septembrie) al revistei „Teatrul azi”

A apărut numărul 7-8-9 (iulie-august-septembrie) al revistei „Teatrul azi”

316 pagini despre actualitatea și memoria scenei românești, plus numeroase corespondențe din Canada, Ungaria, Italia, Austria, Germania și Georgia. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER.

 

Look-ul nostru de vară, de astă dată sobru, cu doi artiști în formă: Ion Caramitru, actor și manager, vizibil și contestat nu de puține ori, deși (ori, mai bine spus, tocmai pentru că) se numără printre cei care știu să și construiască spre folosul comunității teatrale, celălalt, József Bartha, briliant, discret și tenace, desemnat „cel mai bun scenograf” la Gala Premiilor UNITER, Târgu Mureș, 2014. Între cele două coperți: 300 de pagini și o imagine aproape completă a unei stagiuni care ar putea părea săracă de n-ar fi mereu „în festival”.  

 

Coperta 1: Ion Caramitru – Prospero în Furtuna după W. Shakespeare, regia Alexander Morfov, Teatrul Naţional „I.L. Caragiale“, Bucureşti (foto Augustin Bucur)

Galerie foto