Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

Abonamente on-line la revista „Teatrul azi”!

Pe site-ul revistei – la secţiunea „Abonări” (vezi meniul din subsolul acestei pagini) – puteţi completa formularul de abonament la revista „Teatrul azi”. Noul preţ al unui abonament este de 100 lei (incluzând taxele poştale). Suma poate fi achitată fie prin mandat poştal (cu menţiunea: „abonament Teatrul azi 2010”), fie prin virament bancar în contul Fundaţiei Culturale „Camil Petrescu” RO 52BRDE445SV00667874160, BRD – GSG, Sucursala Triumf.

Vă mulţumim pentru atenţia cu care ne citiţi şi vă aşteptăm pe site pentru noutăţi, recomandări, avanpremiere ale numerelor în pregătire!

Nu uitaţi nici colecţiile noastre de carte, îmbogăţite cu 7 titluri în acest an, care pot fi comandate on-line. Pentru aceasta, este suficient să deschideţi pagina de prezentare a volumului care vă interesează şi să selectaţi pasul „comandă această carte”.