Revistă de cultură teatrală
editată de Fundația Culturală "Camil Petrescu"

A apărut numărul 4-5-6 (aprilie-mai-iunie) al revistei „Teatrul azi”!

348 de pagini care vă vor stârni și în vacanță apetitul pentru teatru, în așteptarea marilor evenimente ale stagiunii 2015-2016. Numărul poate fi comandat on-line sau poate fi cumpărat de la sediul UNITER și de la Teatrul „Bulandra”.

mai multe detalii

Arhiva Teatrul azi

Viaţa e chiar frumoasă: Tiger Lilies în concert la Bucureşti

Viaţa e chiar frumoasă: Tiger Lilies în concert la Bucureşti

Ediţia 2009 a Festivalului Internaţional al Artelor Spectacolului Muzical VIAŢA E FRUMOASĂ al Teatrului National de Opereta „Ion Dacian” se anunţă excepţională fie şi pentru faptul că organizatorii au reuşit să programeze la Bucureşti nu unul, ci două concerte ale celebrilor TIGER LILIES. Martyn Jacques (vocal, acordeon, chitară, pian), Adrian Huge (vocal, tobe) şi Adrian Stout (vocal, contrabas, teremin şi fierăstrau muzical) vor sărbători vineri 13 noiembrie, la 19 şi puţin mai târziu, la ora 21.30, pe scena Teatrului Metropolis, 2 decenii de existenţă.

Stilul muzical TIGER LILLIES este caracterizat drept “punk cabaret”, iar spectacolele lor au o pronuntata componenta teatrala, motiv pentru care prefera sa sustina concerte in sali de teatru mai degraba decat in sali de concert. Modul de interpretare nu este unul traditional pentru ca solistul principal, Martyn Jacques, considera ca fiecare loc si fiecare audienta au ceva specific si diferit. Prefera sa aleaga piesele care vor intra in concert chiar în timpul concertului, transformandu-l astfel intr-un eveniment unic si personal.
Adrian Stout, membru al formatiei: “Muzica noastra are tendinta de a lovi intr-un mod neobisnuit uneori. Este destul de emotionala. Este facuta sa creeze tensiune si confuzie. Cei care vin sa ne asculte nu vor avea parte de o seara usoara si nici de o muzica usoara. Ne place sa provocam si sa dezorientam audienta si nu ne asteptam sa fie complet fericita. Trebuie sa mentinem tensiunea. Totul tine de ambiguitate.” (din comunicatul de presă al TNO)